براي درمان بيرون زدگي بواسير چه بايد كرد؟

روشهاي درمان بيماريهاي نشيمنگاهي

براي درمان بيرون زدگي بواسير چه بايد كرد؟

۴ بازديد

 براي درمان بيرون زدگي بواسير چه بايد كرد؟ اين سوالي است كه خيلي از بيمارهايي كه به بواسير مبتلا شده اند از ما مي پرسند. در ادامه سعي مي كنيم تا جواب روشني به براي درمان بيرون زدگي بواسير چه بايد كرد؟ بدهيم.

بيرون زدگي بواسير در درجه هاي ۳ و ۴ بواسير خارجي اتفاق مي افتد. شما در مرحله بيماري بيرون زدگي بواسير را از ناحيه مقعد تجربه خواهيد كرد. زائده هاي گوشتي آزاردهنده بواسير در درجه ۳ به بيرون از مقعد مي آيند و با دست مي توان آنها را به داخل مقعد هدايت كرد.

ولي در بواسير درجه ۴ اين زائده هاي گوشتي بيرون زده به داخل مقعد نمي روند و همينطور آويزان در بيرون مقعد مي مانند. با هر دفعه دفع مدفوع درد زيادي را تجربه خواهيد كرد و در طول روز هم هنگام نشستن و حتي ايستادن اين درد دست از سرتان بر نخواهد داشت.

براي درمان بيرون زدگي بواسير راه هاي مختلفي در پيش رو داريد. راه هاي درماني جراحي و غيرجراحي بواسير مي توانند اين بيرون زدگي ها را درمان كنند. ولي كدام يك براي شما بهتر است و چه تصميمي براي درمان مي گيريد, به تشخيص پزشك و تصميم خودتان بستگي دارد.

در روش هاي درمان جراحي بيرون زدگي بواسير, اين گوشت هاي آويزان از مقعد به صورت كامل برداشته مي شوند و يا اينكه كوچكتر مي شوند تا زماني كه كاملا از بين بروند.

البته اگر تا حالا بواسير نگرفته ايد بايد مواظب يبوست شدن تان باشيد. يبوست اصلي ترين عامل ابتلا به بواسير است. براي اينكه اين بيرون زدگي ها را هيچوقت تجربه نكنيد بهترين راه اين است كه از حالا مراقب سلامتي خودتان باشيد و در رژيم غذايي خودتان از غذاهاي فيبردار و ملين ها استفاده كنيد تا يبوست نشويد.

آيا بيرون زدگي بواسير خطرناك است؟

بستن بند لاستيكي يكي از اين روش هاست كه در آن انتهاي گوشت زائد با اين بندها مسدود مي شود تا خونرساني به اين زائده هاي گوشتي قطع شود و اين زائده ها به صورت خود به خود بيفتند.

روش انعقاد بواسير هم با سرد و گرم كردن بواسير يا با كمك اشعه مادون قرمز بيرون زدگي بواسير را كوچك تر مي كنند. اين كوچ كردن ها تا زماني ادامه مي يابد كه بيرون زدگي كاملا از بين برود.

در روش اسكلروتراپي هم ماده اي به گوشت بيرون زده از مقعد تزريق مي شود تا كوچك تر و كوچكتر شده و كامل از بين برود. همه اين روش هاي درمان بيرون زدگي بواسير با درد و برش هايي در ناحيه بواسير و همچنين با بيهوشي هاي عمومي يا بي حسي موضعي همراه هستند.

ولي روشي ديگر هم است كه بيرون زدگي بواسير را بدون هيچ درد و خونريزي از اين بين مي برد. اين روش استفاده از ليزر براي درمان بيرون زدگي بواسير است. ليزر بواسير به آساني و در كمترين زمان همه بيرون زدگي هاي بواسير را قطع مي كند.

درمان بيرون زدگي بواسير با ليزر هم بافت هاي آلوده بواسير مقعد و هم بافت هاي اطراف آن را ترميم مي كند و بعد از درمان شما نيازي به بستري شدن نخواهيد داشت و عفونتي هم بعد از عمل نخواهيد داشت. در صورتي كه در روش هاي جراحي احتمال عفوني شدن محل عمل شده وجود دارد.

حالا كه دانستيد براي درمان بيرون زدگي بواسير چه بايد كرد؟ دست روي دست نگذاريد و خودتان را سريعا به يك دكتر بواسير متخصص و با تجربه برسانيد. تا زودتر روند درمان بواسير خارجي شما شروع شود. هر چقدر معطل كنيد درد و علائم بواسير را بيشتر و شديدتر تجربه خواهيد كرد.

چه هنگاهي به دكتر مراحعه كنيم؟

خب حال چه هنگامي بايد به دكتر مراجعه كنيد؟ درست زماني كه احساس كرديد يكي از علائم بواسير در شما ظاهر شده است بدون هيچ معطلي به دكتر مراجعه كنيد. تا هر چه زودتر مراحل درمان شروع شود. پس بهترين زمان براي مراجعه دكتر زماني است كه در ناحيه مقعد احساس درد, سوزش يا خارش كرديد است.

توجه كنيد كه پوست اين ناحيه از بدن در زمان هاي ابندايي مبتلا به بواسير عصبي ندارد و در برابر لمس شدن واكنشي از خود نشان نمي دهد و موقع درمان هم بيمار دردي را احساس نمي كند. ولي اگر بيماري پيشرفت كند, عصب ها هم فعال مي شوند و درمان بيمار با دردهايي همراه خواهد بود.

اولين كار بعد از مراجعه به دكتر متخصص بواسير, انجام معاينه هاي فيزيكي و آنوسكوپي است كه اين معاينه ها براي تشخيص بواسير بسيار مهم اند. بواسير داخلي زائده هاي كوچك و قرمزي در داخل مقعد هستند كه در بخش پاياني مقعد با خونريزي هاي اندكي همراه است. يا ممكن است هنگام اجابت مزاج روي كاسه توالت يا مدفوع لكه هاي خوني مشاهده شود. بواسير داخلي درمان آسان تري دارد و با كمي مواظب و انجام مراقبت هاي لازم سريعتر درمان مي شود.

آيا بيرون زدگي بواسير خطرناك است؟

بيرون زدگي بواسير اگر در در زمان مناسب درمان شود, خطري بيمار را تهديد نمي كند. اين بيرون زدگي هاي بواسير هم خطرناك نيستند ولي با درد و خونريزي ها و آزارهايي زيادي براي بيمار همراه هستند. اگر نمي خواهيد بيشتر اين دردها و اذيت ها را تحمل كنيد درمان خودتان را با مراجعه به يك دكتر بواسير با تجربه و متخصص شروع كنيد.

بيرون زدگي بواسير زماني خطرناك مي شود كه به بيماري هاي ديگري دستگاه گوارشي دامن بزنند. مثلا زماني كه بواسير و اين بيرون زدگي ها با خونريزي هاي مقعدي زيادي همراه هستند مي توانند باعث كم خوني و فقر آهن در بيمار شوند. كم خوني هم واقعا خطرناك است.

پس اگر كوچكترين خوني بر روي مدفوع خود ديديد تا احساس كرديد در كاسه توالت خوني وجود دارد هر چه زودتر خودتان را به يك پزشك متخصص بيماري هاي نشيمنگاهي در شفا كلينيك برسانيد و مشكل تان را با وي مطرح كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.